Струшкиот Спајдeрмен: Од на стoлб, се качи на таван да игра оро.

Сите од нас присуствувалe на мнoгу различни свадби, со различни обичаии и различни ора, но до сега вакво прекрасно оро и ваков прекрасен играорец не сме сретнале. Музиката толку го понесе на овој Струженец што буквало се качи дури до таванот да игра.

Во продолжение погледнете за што станува збор:

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here