Заев: Јас бев на одмор 3 дена и се вратив бидејќи чувствував дека народот сака да ме види овде

Премиерот Зоран Заев денеска го посети Будинарци, најголемото жариште на пожарите, и кажа дека одморот му траел само три дена.

“Бев на одмор само три дена и се вратив, бидејќи почувствува дека народот сака да ме види овде”, изјави Заев и додаде:

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here