Администрацијата во Македонија пресреќна: Државата им додели по 9.000 денари К-15.

Адиминистрацијата деновие се буди со 9.000 денари на сметка. Државата и исплаќа К-15
Повеќе од 20.000 службеници во јавната администрација деновиве добиваат по 9.000 денари на сметка односно на нив им се исплаќа популарното К-15…

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here