Марамчето со кое Меси ги избриша солзите и носот се продава за еден милион долари??!

СВЕТОТ ЗБЕСНА: Марамчето со кое Меси ги избриша солзите и носот се продава за еден милион долари..
Непознат продавач во објавата напишал дека, покрај солзите, шамичето содржи и „остатоци од носот на Аргентинецот“, и дека со помош на тоа, некој може да го клонира Меси.

Рекламата привлече голем интерес од љубителите на фудбалот ширум светот, а голем број корисници на интернет на шега ја коментираа објавата.
Некои корисници го прашаа сопственикот на рекламата дали има тоалетна хартија од тоалетот на новиот клуб Меси ПСЖ , каде што „што Аргентинецот сега го користи“.
denesen.mk

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here