Стојанче се извини: Кога кажав дека Вмровците ја украле пилата само се шегував

АНГЕЛОВ: Јас се извинувам, немав лоша намера со мојата шега за украдената пила на Австријците…

Лажна вест е, додаде, дека од австриските пожарникари е украдена пила.

– Тогаш напишав саркастичен твит кој гласеше „Да бидам искрен и јас поверував на лажната вест за украдената моторна пила од австриските пожаникари, а и како да не поверувам кога токму тој ден околу Австријците се моташе делегација на ВМРО-ДПМНЕ“. Ова е обичен твит кој за твитер е нормален, каде преку исмевање укажувам на апсурдот дека е украдена моторна пила. Најмалку јас помислив дека член на делегација на ВМРО-ДПМНЕ украл моторна пила. Се работеше за шега, доколку некој се пронашол во овој твит јас се извинувам немав лоша намера, заклучи Ангелов.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here