Македонските фолкери ќе пејат за Северна Македонија

Македонските фолкери ќе пејат за Северна Македонија.
Голем спектакл се најавува за прославата по повод 30 години независност на Македонија, или по ново – Северна Македонија.
Погледнете ја помпезната најава за настанот тука.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here