Прво место и 4.000 евра награда за „Еден тон сладолед“ на Сандра Ѓоргиева од Штип

Прво место за „Еден тон сладолед“ на Сандра Ѓоргиева од Штип
Штипјанката Сандра Ѓоргиева со краткометражниот игран филм „Еден тон сладолед“, ја освои наградата за најдобро претставување на Сараевскиот филмски фестивал….

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here