Ебаго и Прилепчани го имаат Јоцо Манго?! (Видео)

Некому смешно, но тешко на пожapникapите кои во 21 век треба да се справуваат со олку стари возила и секојдневно пожртвувано да одговараат на повиците за помош и да интервенираат на пожари.

Не е само Гевгелија и во Прилеп има од популарните “фапови” кои се стари по 40-50, а можеби и повеќе години.

Овој камион секојдневно го гледаат прилепчани низ улиците и се прашуваат, зошто има пари за секакви непродуктивни трошења, а нема за нови противпожарни возила…

Извор: Маркукуле

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here