Уште на првиот училишен ден, мајка од Штип пријави дискриминација за нејзината ќерка Санира Јашарова

Мајка од Штип пријави тешка етничка дискриминација
Седумгодишната Санира Јашарова на првиот училишен ден во животот доживеал тешка етничка дискриминација тврди нејзината мајка Марија Демирова. Според Демирова….

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here