Д-р Атанас: Како смеете да барате оставки од „совршениот” министер и „перфектнава” влада.

Нели знаете дека они сеКако смеете да барате оставки од „совршениот” министер и „перфектнава” влада, прашува доц. д-р Атанас Кирјаковски, професор по психологија и когнитивни науки.

Нели знаете дека они се само на функции за медот, а не одговорноста? Ласкарци, пожарите низ Македонија, преку 6000 умрени од ковид (официјално), ова вчера во Тетово… како смеете бре да барате оставки!?, коментира професорот.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here