Познат американски ТикТокер за прв пат во животот пробува Струмка. (Видео)

Извесен Даниел Тодоров побарал јавно во коментар кај овој познат ТикТокер како предизвик да проба Струмка, а човекот навистина се потрудил да најде и да купи од некаде, за да ја проба вака јавно.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here