3.6 C
Ohrid
четврток, декември 2, 2021
Почетна Македонија Д-р Злате Мехмедовиќ, постанал експерт и за пожари?!

Д-р Злате Мехмедовиќ, постанал експерт и за пожари?!

Translate (Eng):[gtranslate]

Директор на ЈЗУ Здравствен Дом Скопје д-р Злате Мехмедовиќ ја променил и професијата, постанал испектор-експерт за противпожарна заштита?!

Злате Мехмедовиќ подолго време дели совети како по социјални мрежи, така и по медиуми, но наместо да го гледа здравјето на граѓаните Мехмедовиќ се впушта во материја која за него е непозната за него
пишува Охрид Скај.

Модуларните болници, претставуваат објекти од времена градба за ограничен временски период Мехмедовиќ. Самиот поим „Модуларна“, има значење дека тие се составени од модули или панели како милуваш Мехмедовиќ да ги наречеш.

РЕКЛАМА

Настанот на експлозија и опожарување во тетовската болница во делот на модуларната болница, не смее да доведе до затварање на останати модуларни болници во државата, од едноставна причина што модуларните болници Мехмедовиќ се направени поради немање на доволен болнички капацитет.

Вака новинарот Сашо Денескоски му одговори на др- Злате отакако докторот го искажа својот личен став во врска со опожарените модуларни болници во Тетово.

.

.
За повеќе детали од оваа содржина кликнете ТУКА
Извор:ОхридСкај