Полицијата го претресува „Зелен пазар“ во Скопје, се лови режан тутун

Медиуми информираат дека денеска попладне во тек е голема акција на Зелен пазар во Скопје, во која учествуваат неколку полициски единици во соработка со други институции, за заплена на нелегална продажба на тутун и цигари.

Како што дознава „Република“, се претресуваат повеќе тезги, дуќани, и подруми во околината каде има нецаринета тутунска роба.

Повеќе официјални информации се очекуваат во текот на денот.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here