Оваа македонска пејачка поскапа била од Јелена Карлеуша?!

Даниела на Фејсбук ги покани сите на својот настап во еден скопски ресторан Камин Кама, а сопственикот на ресторанот музичарот Трајче Толевски, на Фејсбук ја тагна и напиша:

Дојдете во поголем број за да можам да ја платам. Поскапа од ЈК. Страш-но“.


Естрада Плус

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here