Краделе нафта од службените возила

Во близина на Крупиште, Штип полициски службеници извршиле претрес на две патнички возила каде биле складирани 200 литри нафта. Осомничени се пет лица дека краделе нафта од службените возила. Целиот прилог погледнете го тука.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here