Видео од кое ќе ви потечат солзи: Имитатор зборува како Стојанче Ангелов !!!

Во утринската програма на ТелмаТВ гостуваше директорот на ЦУК, Стојанче Ангелов.

Но, од телевизијата одлучија на еден интересен начин да го најават неговото госување.

Ангажираа имитатор, кој може да се каже дека одлично го имитираше, а вистинскиот Ангелов им порача ако сакаат да проверат дали во студиото го имаат вистинскиот Стојанче нека му дадат керамиди да ги крши со глава. Видео Тука

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here