Пецаков со победнички дух: Тимскиот играч секогаш победува !!!

Пецаков: Одвоено време за помладите – моја мотивација и инспирација со цел развивање на спортскиот дух кај сите.

Спој на искуство и младост кој нѐ прави сите горди. Победнички дух на терен.
Тимскиот играч секогаш победува!

ПромениПроектиПобеди

ЗаПодобарОхрид.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here