10.9 C
Ohrid
недела, октомври 24, 2021
Почетна Македонија “Охрид има План Б”: План за заштита и управување со просторот околу...

“Охрид има План Б”: План за заштита и управување со просторот околу изворите во Св.Наум

Translate (Eng):[gtranslate]

Развивање и спроведување на план за заштита и управување со поширокиот простор околу изворите во Свети Наум,

– Подготовка и развивање на програма за заштита и управување со појасите на трската,

-Затворање на постојните депонии во Буково и Струга со ремедијација на истите,

РЕКЛАМА

-Затворање на илегалните депонии во селските средини и ремедијација на истите,Развивање и спроведување на план за заштита и управување со поширокиот простор околу изворите во Свети Наум,

– Подготовка и развивање на програма за заштита и управување со појасите на трската,

-Затворање на постојните депонии во Буково и Струга со ремедијација на истите,

-Затворање на илегалните депонии во селските средини и ремедијација на истите,

истакнуваат од Независна листа.
Антонио Наумоски “Охрид има План Б