Млад човек се обидел да се самозапали поради закани од градоначалничката на Могила. (Видео)

Млад човек од општина Могила денес се обидел да си го одземе животот палејќи се со бензин. Како што објаснува неговиот брат, во вознемирувачкото видео, момчето се обидело да се самозапали поради закани кои ги добивал од градоначалничката на Могила.

Човекот кој се обидел да се самоубие е татко на две мали дечиња.

News 1

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here