35,75 % ОД ГРАЃАНИТЕ НА ОХРИД ГЛАСАЛЕ ДО 15 ЧАСОТ

Young man votes at the polling station in Skopje, The Former Yugoslav Republic of Macedonia on 15 October 2017.Citizens of the Former Yugoslav Republic of Macedonia vote for the local election.

Според најновите информации од Државната изборна комисија до 15 часот излезноста на гласањето по општини е следна :

Охрид – 15 158 или 35,75 %

Струга – 12 617 или 28,43 %

Вевчани – 1 063 или 51,25 %

Дебрца – 1 383 или 42,91 %

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here