Во Охрид веќе се местат бините на плоштадот ,победува Вмро Дпмне

Засега Кирил Пецаков води со над 2000 гласови ,пред актуенлиот градоначалник,шансите за пресврт се мали .Охрид почнува да слави!

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here