Градоначалникот Митко Јанчев , денес го слави својот 40 ти роденден со своето семејство.

Градоначалникот Митко Јанчев , денес го слави својот 40 ти роденден со своето семејство.
Голема благодарност и за сите упатени роденденски честитки.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here