Ден после изборите: Во Штип такси услугите повисоки за 40%

Oд денес такси услугите во Штип се повисоки за 40% и стартот чини 70 денари, пренесува штипската ТВ Стар.

Од денес такси услигите во Штип се повисоки за 40%. Наместо досегашните 50 стартот ќе чини 70 денари а секој нареден километар чини по 20 денари.

Повеќе во прилогот на ТВ Стар:

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here