Во Бугарија никој не слушнал за градоначалничката Данела- Бугарски новинар отиде на адресата на Данела Арсовска во Петрич.

Тим на телевизијата Bulgaria ON AIR во инспекција по објавите на СДСМ дека новата градоначалника Данела Арсовска има бугарско државјанство.

Регистрацијата на адресата е во Петрич. Екипата на Бугарија ON AIR отишла на блокот инапишан во личната карта. Сепак, таму нема никој…

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here