Скопјани ќе имаат бесплатен автобуски превоз, нема да има БРТ вели Арсовска

Трамвај на тркала кој граѓаните ќе ги чинеше многу – нема да има. Скопјани ќе имаат бесплатен автобуски превоз. Данела Арсовска, новата градоначалничка на Скопје на брифингот со новинарите најави дека нема да се спроведе проектот на нејзиниот претходник за “Bus Rapid Transit”. Таа изјави дека деновиве ќе има средби со експерти но и сите чинители во проектот.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here