СДСМ ќе се обиде да го врати актуелниот градоначалник, Максим Димитриевски во партијата

Генералниот секретар Љупчо Николовски вечерва во ТВ21 во „21Анализа“ рече дека СДСМ ќе се обиде да го врати актуелниот градоначалник, Максим Димитриевски во партијата

-СДСМ ќе влезе во постапка во која ќе извлече поуки, ќе донесе многу одлуки. Затоа што во партијат има и луѓе кои не се партиски членови, а се ставени во позиции да носат одлуки за граѓаните. СДСМ ќе направи сѐ преку сите процеси и промени и верувам дека овој предизвик пред кој се наоѓаме ќе го решаваме сите заедно и дека обединети, со многу промени и детектирани слабости, ќе биде партија која ќе биде целосно подготвена за следните предизвици, рече Николовски.

Фокус

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here