Ѓорчев: Полицијата брка баби од пазар со две китки магдонос, но кога е во прашање кражба за струја, никаде ги нема..

Мизеријата на Заевистан во 1 слика:

За МВР нема кражба на струја во ГТЦ од кримосите што возат масерати, порше и ролс ројс, ама затоа 7 (седум) полицајци (униформа и цивилка) ги бркаат бабите со цвеќињата и со две китки магдонос на пазарчето во Аеродром.

Кражбата е 1 милион евра месечен профит, односно 33.000 евра ДНЕВНО.

Срам, брука и голема пљачка.
Напиша Владимир Ѓорчев на социјалните мрежи..

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here