Пецаков: Денес започнуваме со изградба на булеварот „Македонски просветители“ којшто документационо беше завршен во изминатиот период.

Денес започнуваме со изградба на булеварот „Македонски просветители“ којшто документационо беше завршен во изминатиот период.

Во моментов само ќе тендерираме уште две работи коишто не беа завршени по однос на документација и бидејќи проектот ќе биде во изградба, односно рокот е шест месеци тековно ќе ги средиме документите и самиот тендер за осветлување.

Така ќе имаме комплетно булеварско решение со двосмерна велосипедска патека, две пешачки патеки и секако две коловозни ленти коишто ќе се движат во двата правци.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here