Видео: Романтично запросување во кафеана во Скопје – гостите во еден глас кажаа ДА

Во Скопје се случи ново јавно запросување кое беше овековечено со видео.

Во ресторанот на македонскиот музичар Трјче Толевски се случи романтичен гест.

За време на предновогодишна збава, момче се одлучи да ја запроси својата сакана.

Толевски самиот го сподели видеото од запросувањето на својот профил.<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Ftrajce.tolevski%2Fvideos%2F637325514075129%2F&show_text=0&width=267″ width=”267″ height=”476″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowfullscreen=”true” allow=”autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share” allowFullScreen=”true”></iframe>

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here