Самка со мудра мисла: Во политичките води најдобро пливаат празните глави !!

Претседателот на ПЦЕР, Самка Ибраимовски со мистериозна порака на социјалните мрежи:

Во политичките води најдобро пливаат празните глави, пишува тој.

На кого се однесува овој напис на Ибраимовски останува непознато, но мора да се напомене неговото незадоволство од позицијата на Ромите и неговата партија во коалицијата со СДСМ.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here