Албанец е вистински рекордер: Има 63 деца, 55 синови, 8 ќерки и повеќе од 120 внуци (Видео)

„Садри Кортеши, вработен во една фабрика во главниот град на Албанија Тирана, вели дека е татко на најмногу деца во неговата земја. Во животот имал 13 партнерки, но се оженил само со две. Од секое од 63-те деца, кои вели дека ги има, тој додава дека станал по двапати дедо. Значи, оти можеби има повеќе од 120 внуци и внуки.“- објави ТВ Ченел од Албанија.

Овој телевизиски медиум пишува: „Кортеши вели: ‘Сум се оженил со две девојки, но сум имал љубовници во многу градови. Имам 55 синови и 8 ќерки. Навистина имам 63 деца, но бидејќи ми недостигаат докази и правно – техничка документација, на свое име имам 4 деца: 3 со едната сопруга и едно дете со претходната сопруга. Само нивните мајки знаат дека тие се мои деца.“

„Запрашан кога ќе им ја каже вистината на своите деца, овој жител на Тирана одговара: ‘Оној ден кога ќе дојде ангелот на смртта по мене, тогаш ќе им кажам на моите деца кои се нивните браќа и сестри.“

„Таткото на 63 деца денес живее сам. Децата кои ги одгледал заминале во Франција.“

Видеото погледнете го ТУКА

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here