По трет пат од осветените води во Кичево крстот го извади Кристијан Врапчароски

Денеска во Кичево по повод Богојавление Водици се оддржа свечена манифестација во која до крстот прв стигна Кристијан Врапчароски

На овој настан учествуваа 28 скокачи, додека најсреќниот од нив не ја криеше својата среќа и задоволство, посакувајќи здравје, среќа, љубов и мир на сите.

Врапчароски крстот го фаќаше во 2018 и 2020 година.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here