Пратеникот Самка Ибраимовски продолжува да не смее по социјалните мрежи.

Самка Ибраимовски е роден на 27 септември 1954 во Тетово — македонски политичар од ромско потекло и претседател на политичката партија ПЦЕР.

Ибраимовски дипломирал на факултетот за менаџмент во Нови Сад.
Ибраимовски како млад бил тапанар во музичката група „Инекси“ од Тетово, а негов брат е пејачот Ибуш Ибраимовски. Пред да влезе во политиката Ибраимовски бил директор на тетовската фабрика за производство на мебел и садови „Униус промет“. Во периодот 2004–2006 тој бил заменик на министерот за труд и социјална политика.
Самка секојдневно не смее со неговите мисли и мудрости по социјалната мрежа Фејзбук па еве ќе ви одвоиме неколку.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here