Ми се јавија роднини од Германија да им пуштам 200 евра да поминат до први, реакции по изјавата дека со 300 евра се живее одлично

Откако пензионер што се вратил од Германија јавно кажа дека со 300 евра одлично се живее, не престанува сеирот на Твитер. Велат, среќа што Владата порано не ја зголемила минималната плата на 18.000 денари, оти сега од цел свет ќе сакаат да се доселат кај нас.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here