Спасен Силјаноски: Никогаш не сум бил сиромашен но сум бил без пари.

Македонскиот фолк пејач Спасен Сиљаноски е доста активен и на социјалните мрежи, каде често споделува и фотографии преку кои споделува и дел од својата приватност.

Освен фотографии, Спасен пишува и статуси на Фејсбук, кои знаат да бидат критички настроени кон некои луѓе, но овој пат тој напиша статус за себе…. Да си Сиромашен во душа е најголемата сиромаштија, а парите се променлива работа.

Никогаш не сум бил сиромашен но сум бил без пари.
Да се биде без пари е променлива состојба, да се биде сиромашен е состојба на духот !!!


ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here