Се породи пејачката Маја Беровиќ, на детето му даде име на животно…

Пејачката Маја Беровиќ на свет донесе машко дете.

Маја заедно со својот сопруг Ален, на својот син му го дадоа името Лав.

Сите беа среќни за бебето во нејзината фамилија.

Имено, Маја неодамна откри зошто баш сега посака да стане мајка.

-Градев кариера, да се посветев на мајчинството немаше да го постигнам тоа што денес го постигнав. Генерално го остварив тоа што го посакав во животот. Пред неколку дена објавивме видео од концертот во „Арена“. Сега се разбуди желбата да го имам тоа нешто што во моментов е дел од мене,

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here