Британските медиуми: Лицето на Путин е надуено, можно е да има проблем со цревата или зема стероиди!!

Владимир Путин се разболел од терминалната форма на рак на цревата, пишува Дејли Стар, повикувајќи се на разузнавачките извештаи на Пентагон и Киев.

Според британскиот таблоид, се верува дека „надуеното лице“ на Путин е знак дека зема лекови за хемотерапија или стероиди.

Неговиот ненасмеан израз покажува дека има постојани болки“, тврди „Дејли Стар

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here