Боки13: Кога ми ставија лисици помислија дека ќе ме понижат, као види го педер*в со лисици на рацете, но не знаеа дека лисиците јас ги гледам како моден украс.

Секогаш ги почитував правилата и протоколите на затворската полиција, па согласно истите при секое спроведување во суд или било каде вон установата бев со лисици на рацете ( како и на оваа фотографија во судот, каде пробувам да се поздравам со татко ми и со мојот, другар, брат, пријател ) , за голите сензационалисти тоа беше рај за очи , “Боки “педерот” со лисици на раце” ….мислеа дека со лисиците на раце ќе ме понижат повеќе, но се зезнале, бидејки јас секогаш лисиците ги доживував како дел од мојот стајлинг па ги ставав во модна функција ( искрено, не се баш пријатни, но што се мора не е тешко)
Па затоа еден совет, пред да впериш прст во некого, провери дали твоите раце се чисти… моите се чисти со лисици и без нив

А, да, во мене вперија прсти баш оние со највалкани раце и лепливи прсти 😉 – Бојан Јовановски

Објавено од администратор на профилот на Бојан Јовановски

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here