Преправени пописните резултати, некои графи исчезнаа, други бројки корегирани

Според новата табела за верската определба на населението во земјава има промена на бројот на атеисти. Од првичната бројка на 355 лица кои се изјасниле како атеисти, сега бројката е 8.764.

„Исчезна“ и графата Евангелско-протестантски христијани каде претходно беа впишани 8.764 лица.

Ќе провериме за што станува збор и ќе бидете известени во понеделник“ рекол Апостол Симовски.

За повеќе детали ТУКА

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here