На денешен ден, 2005 година, убиен е Командантот на кумановската чета на Лавовите, Горан Георгиевски Мујо.

На денешен ден, 2005 година, убиен е Командантот на кумановската чета на Лавовите, Горан Георгиевски Мујо
ВЕЧНА МУ СЛАВА !

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here