Јована Јеремиќ: Мора да се открие кои се тие елитните прости*утки, долго патев за нив

Водителката Јована Јеремиќ ја коментираше темата за елитната прос*итуција која е многу актуелна последните денови поради апсењето на макроа и некои жени од јавниот живот кои наводно давале сексуални услуги и заработувале и до 5.000 евра од ноќ.

Таа вели дека треба да се дознае кои се жените кои се занимаваат со прос*итуција.

– Мора да се открие кои се елитните проститутки, бидејќи тие се занимаваат со најстариот занает во светот под слоганот на некоја професија. Немам ништо против проституцијата, веднаш нека се легализира, нека постои, но таа е проститутка – вели таа и додава:

– Не сакам да зборувам само за ријалити ѕвезди, сакам да го отворам прашањето за елитните проститутки во лидерството, новинарството, политиката… Некои жени кои ја работат оваа работа се заштитени. Не се само девојките кои се во реалноста најлоши.

Како што истакна темата за елитната прос*итуција, таа сама ја започнала пред две години, бидејќи нејзината „улога во општеството“ е да започнува работи што другите не ги сакаат.

– Оваа афера ја започнав пред две и пол години, тоа е првата афера што ја започнав, па Тања Савиќ дојде како втора… Моја улога е во општеството, да започнувам работи што другите не ги сакаат, бидејќи јас не сакам да бидам во тој кош. Го вложив своето здравје, чест и углед да бидам таму каде што сум, резултатите ме доведоа до Пинк и не сакам да бидам во таков кош. Долги години страдам поради некои од нив, кои така напредуваа, преку креветот – изјави водителката за „Пинк.рс“ .

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here