Таткото на покојната Викторија со плач и лелек : Згрозен сум од оваа држава и од ова судството, животот на ќерками вреди само ТРИ години затвор !!!

Мајката на покојната Викторија Николова со плачење и лелек ја дочека тригодишната застворска казна за возачот кој ја прегази нејзината ќерка. Таткото на Викторија кажа дека е згрозен.
Немам зборови, згорезен сум од оваа држава, од судството и затоа има толку голем процент на недоверба има. Друго немам ништо, згрозени сме како фамилија со ваква пресуда. Немаме зборови, сите ќе ја напуштат оваа држава“, рече таткото на покојната Викторија.

Видно потресен беше и Леонид Даов, момчето кое беше прегазен и и беше партнер на покојната. Адвокатите најавија жалби, а пресудата ја нарекоа ослободителна.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here