Николовски: Граѓаните да не се грижат за зејтин, не увезуваме само од Србија, се увезува и од Русија, Украина и Бугарија !!

Министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Љупчо Николовски соопшти дека денеска се испорачани првите количини зејтин од Србија кои утре веќе треба да се најдат во маркетите.

Тој уште еднаш апелира граѓаните да не се грижат и да не трупаат залихи, зашто масло, како што рече, има. Не се увезува само од Србија, туку и од Русија, Украина и Бугарија.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here