Џамбазов до македонските кафанџии: На мене и на мојот бенд заборавете дури сум жив !!!

Најпознатиот шоумен во Македонија, актерот, пејач и водител, Игор Џамбазов им се налути на „кафеанџиите“, поточно на сопствениците кои за многу повеќе пари ангажираат полуанонимни пејачи и пејачки од Балканот, наместо да повикаат македонски изведувачи.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here