Ирена Спасовска: Значи како ги нервирам ”ДУШМАНИТЕ” кога ќе го спомнам Шеикот- Се палат како млади Мајмуни.

Ирена Спасовска е 30 години на Македонската естрада.Почеточите и беа со Адријана и ден денес се паметат по и кореографијата и впечатливата гардероба.

Подоцна Ирена започна соло кариера и е една од подобрите пејачки со убав глас.Таа е меѓу најуспешните на нашата естрада и редовно има нови песни и добива награди.Разговорот со Ирена никогаш не е досаден бидејки таа е многу директна и открива некој работи за јавноста,за шеикот,за керката,љубовта,кариерата,за колегите,дали става ботокс..

Ирена често објавува провокативни фотографии и неретко на порталите и пишуваат по некој лош коментар.Таа рече:
Страшно е што повекето немаат прочитано ни една книга а тука кажуваат мислење.Да не треба после 40 години да се пензионираме и да не се сликаме?Тие што коментираат лошо за мене и за други јавни личности гарант по дома се безгласна буква и на Фб сакаат да кажат демек еве имам некое мислење…..
Па вие да имавте мислење дома ке ве слушаа а не тука глупости да пишувате.На прашањето дали ја допираат таквите коментари таа вели-Кога сакам да се нервираат хејтерите им го споменувам шеикот дека ме бара и тие се палат веднаш како млади мајмуни…… За повеќе детали ТУКА

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here