Тупанчевски: Се разгледува ново барање за екстрадиција на Никола Груевски.

Се разгледува ново барање за екстрадиција на поранешниот премиер, Никола Груевски, кој, по правосилната пресуда за затворска казна во предметот „Тенк“, избега во Унгарија кадешто доби азил, изјави министерот за правда, Никола Тупанчевски, на денешната прес-конференција.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here