Најчевска: Ламбе не е херој туку најобичен вандал.

Професорка Мирјана Најчевска од Правниот факултет во својата Фејсбук објава пишува дека Ламбе не е херој туку вандал.

-Ламбе не е Херој. Ни дисидент. Не е ни пироман (новинари дај прочитајте дефиниција за пироман) или терорист.Ламбе е најобичен вандал.Ама тие кои дозволија отворање на клуб со име Ванчо Михајлов во Битола се криминалци.Како и оние кои го направија Скопје 2014.Различни а исти, пишува Најчевска.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here