ВИДЕО: Вработени во маркет во Влае враќаат од контејнер фрлени шишиња со пиво

Екипата на ТВ21 благодарение на нејзин гледач дошла до несокојдневно видео.. Лицето кое им го испратило видеото тврди дека во Влае, вработени во Жито Маркет, од контејнер враќале во маркет веќе фрлени шишиња со пиво..

 

Како што вели тој, не било прв пат ова да се случува, ама сега успеал да ги сними. Тој реагирал и до Жито Маркет од каде му рекле да им го испрати видеото, со образложение дека ова е спротивно со правилникот за работа на маркетот.

 

ТВ21 побарала за сето ова  став од Жито Маркет по пат на електронска пошта но за жал не добиле никаков одговор.

Во продолжение ви го прикажуваме нивното видео

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here