Ковачевски со прст мавта пред Петков, дали има тензии на самитот во Брисел?!

Започна самитот ЕУ-Западен Балкан во Брисел. Главната камера на медиумскиот тим на ЕУ пред официјалниот почеток на состанокот ги „улови“ премиерите на Северна Македонија и Бугарија, Ковачевски и Петков во близок меѓусебен разговор. Она што можеше да се забележи е мавтањето со прст на Ковачевски пред Петков. Сепак, не можеше да се слушне за што точно разговарале, но сигурно е дека темата е блокадата на Бугарија за старт на преговорите на Северна Македонија со ЕУ..

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here