Стојанче разочаран: Очекував многу повеќе шеги со мене и со дупката.

Дирекоторот на Центарот за управување со кризи, Стојанче Ангелов на социјалните мрежи објави дека е разочаран.
Ангелов вели дека очекувал повеќе шеги на негова сметка во врска со санираниот мост во Драчево.

„Очекував барем десетина смешни мемиња, симпатични досетки и шеги со мене и санираниот мост пред Драчево но нема ниту една.
Изгледа не е толку инспиративно, забавно и смешно кога благодарение на мојот начин и “сејфти фрст” брзо и успешно ќе се отстрани некоја голема опасност“, вели Ангелов.

Ангелов вели дека очекувал повеќе шеги на негова сметка во врска со санираниот мост во Драчево.

„Очекував барем десетина смешни мемиња, симпатични досетки и шеги со мене и санираниот мост пред Драчево но нема ниту една.
Изгледа не е толку инспиративно, забавно и смешно кога благодарение на мојот начин и “сејфти фрст” брзо и успешно ќе се отстрани некоја голема опасност“, вели Ангелов.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here